Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox dolazi na Tašmajdan

Palilula.info 16. april 2024.

Za sve ljubitelje džeza, swinga, doo-wopa: Globalni muzički fenomen Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox dolazi u Beograd.

„Love Romance“ Lady Gage, „Notihing Else Matters“ Metallice, „Seven Nation Army“ White Stripes-a, „Lovefool“ Cardigans-a, „Oops… I Did It Again“ Britney Spirs – samo su neke od savremenih numera i hitova koje je ovaj globalni muzički fenomen preradio u stilu džeza ’20-ih godina prošlog veka, soula i bluza, a beogradska publika imaće priliku da ih ponovo sluša 07. septembra na Stadionu Tašmajdan u organizaciji Skymusic-a.

Jedinstveni muzički kolektiv poznat kao “pop muzika u vremenskoj mašini” održaće koncert 7. septembra na Stadionu Tašmajdan

Ulaznice se od danas mogu kupiti putem sajta efinity.rs, aplikacije eFinity, na blagajnama Štark Arene i Doma omladine Beograda, kao i u TC Rajićeva (I sprat) i na više od 1000 Moj kiosk objekata širom zemlje.

Kako su najavili članovi benda, publiku očekuje očaravajuće putovanje kroz PMJ univerzum, „gde će savremeni hitovi biti ponovo osmišljeni u klasičnim žanrovima poput džeza iz 1920-ih, swinga, doo-wopa i Motown-a“ od strane ansambla nekih od najboljih pevača, plesača i instrumentalista na svetu.

Bend se u srpsku prestonicu vraća u okviru svetske turneje „Tour 10“, a Beograd ima privilegiju da bude domaćin ovom neodoljivom muzičkom iskustvu, gde će PMJ proslaviti dvostruki jubilej – 10 godina turneja i njihov 1000. nastup u 2024. godini.

Izvor: Blic, Foto: Promo
Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook | Instagram | Twitter | Threads | Linkedin
Za pitanja ili predloge o saradnji možete nas kontaktirati na navedenu mail adresu: marketing@palilula.info
Copy link