Veliki koncert “Atomsko sklonište i prijatelji”

Palilula.info 28. oktobar 2023.

Ovaj ekskluzivni koncert koji više neće imati svoju reprizu u Srbiji.

Bora Đorđević, frontmen Riblje čorbe, i Tifa , nekadašnji pevač Divljih jagoda i Bijelog dugmeta, pridružiće se grupi muzičkih velikana koji će 22. novembra u mts Dvorani održati koncert “Atomsko sklonište i prijatelji”, posvećen prvom pevaču legendarnog sastava – Serđu Blažiću.

Ovaj ekskluzivni koncert koji više neće imati svoju reprizu u Srbiji, obeležiće prisustvo prijatelja benda, pa će publika hitove Pomorac sam majko, Pakleni vozači, Devojka broj 8 i druge , moći da čuje u izvođenju Bore Đorđevića, Tife, kao i prethodno najavljenih: braće Jelić iz YU Grupe, Zvonimira Đukića Đuleta, frontmena benda Van Gogh, Pere Galića iz Opće Opasnosti, Jurice Pađena iz sastava Aerodrom.

Svi oni će zajedno učniniti svojim notama i glasovima da legendarni Atomci na veoma posebnom koncertu, pod nazivom SERĐO ŽIVI , na istorijski način naprave omaž sećanju čuvenom Serđu.

Podsetimo, Blažić je kao frontmen označio veoma značajan period razvoja popularne grupe, od osnivanja benda 1977. do svoje prerane smrti 1987. godine.

Serđo i Atomsko Sklonište su bili jedan od bitnih aktera tadašnje jugoslovenske rock scene, a Blažić je sa bendom snimio blizu 10 albuma. Nakon Serđove smrti, Atomci su nastavili dalje, vokal je preuzeo Bruno Langer, a nezaboravni Serđo se preselio u rok legendu.

Izvor: Telegraf.rs, Foto: Promo/mts Dvorana
Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook | Instagram | Twitter | Threads | Linkedin
Za pitanja ili predloge o saradnji možete nas kontaktirati na navedenu mail adresu: marketing@palilula.info
Copy link