Američka poštanska služba izabrala Veritas tehnologije za usaglašenost podataka i ugovor o modernizaciji eDiscovery

Dragana Daničić 6. mart 2023.

USPS će ojačati svoje regulatorno i parnčiono držanje pomoću Veritas Enterprise Vault, Merge1 i eDiscovery platforme. Ove platforme promeniće način sajber poslovanja i na našem prostoru.

Veritas Technologies, lider u upravljanju podacima u više oblaka, danas je saopštio da ga je Američka poštanska služba (USPS) izabrala da pomogne u jačanju svog regulatornog i parničnog držanja kroz modernizaciju usaglašenosti sa podacima i eDiscovery alata korišćenjem Veritas Enterprise Vault, Merge1 i eDiscovery Platform. Misija USPS-a je da pruži pouzdane, pristupačne i efikasne poštanske i usluge isporuke narodu SAD-a.

“Veritas ima ponosnu istoriju podrške mnogim federalnim agencijama. Oduševljeni smo i sigurni u našu sposobnost da sada pružimo Američkoj poštanskoj službi i njenom pravnom odeljenju set alata kojima se pojednostavljuje i ubrzava eDiscovery proces, istovremeno smanjujući rizik u svetu koji sve više funkcioniše u više oblaka (multi-cloud)”, rekao je Kevin Jangkvist, potpredsednik američkog javnog sektora u Veritasu. Enterprise Vault, Merge1 i eDiscovery Platform će poštanskoj službi SAD-a obezbediti robusno automatizovano arhiviranje i zadržavanje podataka u svim njegovim lokalnim i izvorima podataka zasnovanim na oblaku, uključujući alatke za saradnju u oblaku, u kombinaciji sa moćnom mašinom za pretraživanje velikih razmera, vođenih skupovima podataka.

Ugovor je potpisan na tri godine. Uključujući opcije, ima potencijal da se produži na 7 godina sa maksimalnom potencijalnom vrednošću do 70 miliona dolara.

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook | Instagram | Twitter | Threads | Linkedin
Za pitanja ili predloge o saradnji možete nas kontaktirati na navedenu mail adresu: marketing@palilula.info
Saradnik na portalu Dragana Daničić
Dragana Daničić je diplomirana novinarka i voditeljka sa preko decenijom iskustva u televizijskom radu, kao i u svim drugim tipovima medija. Oblasti njenog interesovanja su pretežno nauka, tehnologija, kultura i umetnost.
Na društvenim mrežama
Copy link