Renato Grbić spasao još jedan mladi život

Palilula.info 3. jul 2021.

Heroj sa Dunava, kako je ranije rekao, pre više od 20 godina spasao je prvog davljenika.

Renato Grbić, heroj sa Dunava – kako ga mnogi najčešće nazivaju, spasao je pre dva dana, devojku od 16 godina, koja je pokušala da izvrši samoubistvo.

Tu informaciju podelila je juče jedna korisnica na društvenoj mreži “Tviter” i zaključila: – Ovaj čovek je ušao u legendu za života.

Odmah su usledili komentari oduševljenja ovim njegovim novim herojskim podvigom: “Plemenitost i čojstvo su karakteristike koje ima “” većina” ljudi. Samo je kod nekih (njega) beskrajna i teško merljiva. Ovoliki broj spašenih duša, ovom čoveku garantuje spokoj i radost u srcu. Bravo!”, “Stvarno neverovatan čovek! Kao da mu je to misija u ovom životu. Nikog sličnog njemu ne znam”, “Iskreno se divim Renatovoj, nesebičnosti, požrtvovanosti, hrabrosti… Stvarno lepo zvuči budi ko Renato”…

Kako je ranije rekao Grbić, pre više od 20 godina spasao je prvog davljenika.

– Brat i ja smo ribarili kada smo videli da je nešto bačeno sa mosta. Nismo ni pomislili da je možda neko skočio, međutim kada smo prišli mostu shvatili smo da je u čovek u vodi. Tek iz trećeg pokušaja mi je pružio ruku i uspeo sam da ga izvučem iz vode. Od tada do danas sam spasao 30 ljudi koji su skokom u Dunav pokušali sebi da oduzmu život – ispričao je tom prilikom ovaj heroj.

Izvor: 24sedam.rs
Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook | Instagram | Twitter | Threads | Linkedin
Za pitanja ili predloge o saradnji možete nas kontaktirati na navedenu mail adresu: marketing@palilula.info
Copy link