TouchMenu aplikacija stiže u Srbiju da olakša komunikaciju gostima i ugostiteljima

Dragana Daničić 15. novembar 2023.

TouchMenu je pionir u digitalizaciji ugostititeljstva. Ugostitelji na aplikaciju mogu postaviti sve svoje ponude i usluge, a korisnicima su informacije dostupne skeniranjem QR koda, bez skidanja i instaliranja aplikacije, i bez procesa registracije.

Implementacija za hotele i restorane je izuzetno brza i laka. Može se završiti i za nekoliko sati. Obuka zaposlenih je takođe jednostavna, jer im sve informacije i porudžbine stižu u vidu poruka ne interfejs koji je izuzetno korisnički orijentisan.

Izmena sadržaja ponude je instant, što je u današnje vreme, posebno zbog nestabilnih cena namirnica, veliko olakšanje. Uštede koje se otvaruju samo na činjenici da se meniji više ne štampaju pri svakoj promeni su dovoljne da se korisnicima aplikacija isplati, a to je samo početak. Aplikacija smanjuje mogućnost za grešku pri poručivanju na minimum, štedi vreme zaposlenih i omogućava im da se posvete gostima na sasvim drugi način.

Sa druge strane, gostima pruža digitalno iskustvo koje je i za njih i za hotel praktičnije i održivije. Gosti mogu pristupiti informacijama i uslugama bez direktne interakcije sa zaposlenima u hotelu ili restoranu.

Кorišćenjem QR kodova u hotelskim sobama, na recepciji, u restoranima, salama za sastanke i prostorima sa sadržajima za zabavu, pomaže se gostima da ostanu informisani. Virtuelni konsijerž je namenjen hotelima, odmaralištima i restoranima, kao i prostorima za sastanke i događaje, SPA i velnes centre.

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook | Instagram | Twitter | Threads | Linkedin
Za pitanja ili predloge o saradnji možete nas kontaktirati na navedenu mail adresu: marketing@palilula.info
Saradnik na portalu Dragana Daničić
Dragana Daničić je diplomirana novinarka i voditeljka sa preko decenijom iskustva u televizijskom radu, kao i u svim drugim tipovima medija. Oblasti njenog interesovanja su pretežno nauka, tehnologija, kultura i umetnost.
Na društvenim mrežama
Copy link
Omogući obaveštenja OK Ne, hvala