Zgrada u Cvijićevoj – Primer za sve upravnike zgrada

Palilula.info 4. novembra 2022.

Zgrada u Cvijićevoj ulici broj 63 na Paliluli, predstavlja primer jedne dobro organizovane stambene zajednice i još boljeg upravnika.

Pet godina posle donošenja Zakona o stanovanju i održavanju, kojim je uvedena institucija upravnika zgrade, u Beogradu je registrovano skoro 50.300 stambenih zajednica, od kojih je više od polovine izabralo komšiju za upravnika, a 44 odsto postavilo profesionalnu upravu, objavio je RTS.

Sve novine koje je doneo novi Zakon o stanovanju, stanari ove zgrade odmah su prihvatili, izabrali upravnika, zasukali rukave i krenuli u sređivanje zajedničkog prostora.

Pomenuta zgrada, pored redovnog održavanja zgrade i održavanja liftova, kada dođe do nekog kvara na kanalizacionoj i vodovodnoj mreži u okviru zgrade, istog dana se obaveštava upravnik i istog dana je problem rešen a što je za svaku pohvalu do sada su u toku njegovog mandata popravljena ulazna vrata, reparirani PP aparati, zamenenja stara brojila za nove digitalne kao i veliki radovi na rekonstrukciji krova koji će biti gotovi kroz par dana.

U soliteru sa 13 spratova i 156 stanova, u zgradi su dobri i mirni ljudi i da se međusobno poznaju. Stanari zgrade su oduševljeni, a komentari na rad upravnika stambene zajednice su takođe pozitivni.

Upravnik stambene zajednice Miloš Bućan, nabavio je protivpožarne aparate, i na svakom spratu je postavljen po jedan.

Kako vlada pozitivna atmosfera u zgradi u tom duhu su navedeni radovi ispraćeni sa obaveštenjem da je angažovana specijalna ekipa da se okače aparati i to u sastavu šefa Matija i pomoćnog radnika Miloša. Oni su se, takođe, zahvalili komšinici Oliveri na divnim kolačima dok su pravili pauzu.

Da li imate lep primer upravljanja u Vašoj zgradi?

Palilula.info ne preuzima odgovornost za tačnost i istinitost informacija prenetih iz spoljnih sadržaja odnosno drugih izvora, kao i za štetu koja eventualno iz toga, proistekne. Sve informacije objavljene u sekciji "Vesti" su namenjene u svrhu opšteg informisanja.


Palilula.info je pokrenula svoju online prodavnicu, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad portala.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Youtube nalogu.

Podrži Palilula.info
Zgrada u Cvijićevoj – Primer za sve upravnike zgrada
Copy link