Pečenjara “Baralić” prima porudžbine za Uskrs i Đurđevdan

Palilula.info 25. april 2024.

Predstoje nam praznici – Prvi maj, Uskrs i Đurđevdan – a samim tim došlo je i vreme da se razmišlja šta će se naći na trpezi.

Jagnjetina ili prasetina, vruća ili hladna, omiljena su jela većine porodica u Srbiji i u Beogradu.

Pečenjara Baralić pruža vrhunsku ponudu gurmanskih specijaliteta, uz negovanje porodične tradicije i kvaliteta. U ponudi imaju širok spektar paket ponuda, praseće pečenje i jagnjeće pečenje, pripremljeno od najsvežijeg mesa.

Pekara Baralić je osnovana davne 1966. godine u Mrčajevcima, a na zadovoljstvo mnogobrojnih vernih potrošača, 2012. godine otvorili su pečenjaru u Beogradu, na opštini Palilula.

Portal Palilula.info proverio je cene u pečenjari Baralić, gde su nam preneli da prasetina košta 2.400, a jagnjeće za 2.800 dinara po kilogramu, ali još uvek se ne zna da li će biti promena u cenu zbog rasta cena žive mere.

U sredu, za 1.maj radno vreme pečenjare Baralić biće skraćeno i to od 9 do 13h, u četvrtak 2. maja od 9 do 17h. Zatim, u petak 3. maja od 9 do 15h, subota 4. maja od 9 do 17h, nedelja 5. maja od 8 do 12h i u ponedeljak 6. maja od 8 do 13h.

Ova pečenjara se nalazi u ulici Miše Vujića 2 (preko puta hale Pionir) i u njoj uvek imaju sveže pečenje.

Jagnjetina

Prasetina

Kako ne bi ostali bez vrhunskog jagnjećeg i prasećeg pečenja, potrebno je da rezervište na vreme. Porudžbine u pečenjari Baralić su i dalje u toku. Prepustite se zadovoljstvu ukusa, i osetite raznolikost i sofisticiranost slanih delikatesa.

Porudžbine možete vršiti na broj telefona 011/27-62-380 i 064-85-62-997 svakog radnog dana od 8-16 časova.

Foto: Pečenjara Baralić
Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook | Instagram | Twitter | Threads | Linkedin
Za pitanja ili predloge o saradnji možete nas kontaktirati na navedenu mail adresu: marketing@palilula.info
Copy link