Lola i Mila su se za nas rodile. Bog je hteo ovakvu subinu za nas i mi smo zahvalni

Palilula.info 14. januara 2022.

Kristina Ćetković, supruga poznatog pevača, otvoreno je govorila o roditeljstvu i usvojenim ćerkama.

Sergej Ćetković i njegova supruga Kristina su 2010. godine usvojili devojčicu Lolu, a posle nekog vremena i Milu, koja je imala četiri meseca. Oboje smatraju da su one njihova najveća sreća u životu, ali su otkrili kako su devojčice bile potpuno različite.

“Lola je bila jedna predivna, mirna beba, samo se smejala. Njen dolazak pamtim kao jedan od najlepsih trenutaka u životu. Nije bilo straha tada, odmah smo se uklopili kao da smo celog života bili zajedno. Mila je bila jako nemirna kao beba i sada se stalno šalim da je Mila bila prva, ne bismo poželeli da imamo drugo dete”, objasnila je Kristina.

Ona se osvrnula i na one roditeljske “brige” o tome kada će beba progovoriti, prohodati. Sada, kada sve to iz daljine posmatra, svesna je da je to, zapravo, najmanje bitno od svega.

“Koliko je to dok su bile bebe bilo važno, koju će reč prvu izgovoriti, sa koliko meseci će početi da hodaju, a sada mi je to smešno. Pravo da vam kažem, zaboravila sam da li su prvo rekle tata ili mama, ne sećam se. Znam samo da se tu rodila jedna ogromna bezrezervna ljubav, i da je to ono sto je najvažnije u našem odnosu”, dodala je Kristina Ćetković.

Ono što mnoge oduševljava jeste to što njihove ćerke znaju da su usvojene i od njih se to ne krije. Devojčicama su objasnili da su ih oni “rodili iz srca”, kako vole da kažu. I sami su sigurni da su one rođene baš za njih, jer imaju odnos pun ljubavi i podrške.

“Njih dve odavno znaju da su usvojene i to je ono najvažnije. Nema nikakvih zabranjenih tema ili laži u našem odnosu. Nikada nismo ni pomislili da im sakrijemo nešto. One sve znaju i ako budu želele da upoznaju svoje biološke roditelje, bićemo tu da uradimo sve što je u našoj moći da se to desi. To su normalne stvari, nemam nikakav strah od toga, jer im niko ne može biti više majka ili otac od nas dvoje, bez obzira na to sto ih nismo rodili. Mi smo im bili suđeni, za nas su se rodile, kao što smo se i mi rodili da njima budemo roditelji. Bog je za nas imao takav plan i hvala mu na tome”, rekla je mama Kristina potpuno iskreno.

O roditeljstvu danas i svim izazovima pred porodicama ona je takođe govorila, jer smatra da je nekada sve bilo mnogo lakše.” Danas je mnogo teže nego kada smo mi bili deca. Sve im je lako dostupno. Najviše me nervira sto je telefon postao centar sveta. Da ne pričam o drugim opasnostima koje prete. Zato mislim da im stalno treba pričati, pričati, pričati. Biti stalno tu, uključeni i zainteresovani za sve što im se dešava. Trudimo se da im usadimo one prave porodične vrednosti, da budu dobre i da čine dobro i da se onda samo dobru i nadaju.”

Izvor: Yumama/Žena.blic, Foto: glossy.espreso
Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Instagram, Twitter, Threads i Linkedin.
Lola i Mila su se za nas rodile. Bog je hteo ovakvu subinu za nas i mi smo zahvalni
Copy link