Tessa Čoković: Novo zlato i novi rekord

Palilula.info 9. mart 2024.

Tessa Čoković, učenica prvog razreda Jovan Popović” iz Beograda, na Karaburmi i atletičarka Atletskog kluba Partizan ponovo je pokazala da je rođena da bude veliki šampion.

Tessa, Foto: Privatna arhiva

Na prvenstvu Beograda za atletske škole koje je održano 9. marta u Atletskoj dvorani u Beogradu osvojila je prvo mesto, zlatnu medalju u disciplini skok u dalj, ali je takođe postavila novi lični rekord od 3 metara i 25 cm.

U konkurenciji od 14 devojčica iz svih beogradskih klubova Tessa je zauzela prvo mesto, njena klupska drugarica Teodora Manojlović je bila druga a treće mesto je zauzela Lena Milošević iz Crvene Zvezde.

Tessa u sredini sa zlatnom medaljom, Foto: Privatna arhiva

Tessin lični rekord pre ovog prvenstva je bio 3.17, ali uz fenomenalan rad sa trenerima atletskog kluba Partizan vidno je napredovala i očekujemo da će i ove godine nastaviti da pobeđuje na atletskim terenima.

Tessa ima 7 godina i obožava atletiku i kaže da ne zna šta je to trema. U školi je obožavaju, a i ona, za naš portal, kaže da obožava sve drugare i svoje učiteljice.

Portal Palilula.info želi joj puno uspeha na svim poljima a najviše u onome što im najbolje ide a to je očigledno ATLETIKA.

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook | Instagram | Twitter | Threads | Linkedin
Za pitanja ili predloge o saradnji možete nas kontaktirati na navedenu mail adresu: marketing@palilula.info
Copy link
Omogući obaveštenja OK Ne, hvala