Na Karaburmi sanjaju o povratku u Prvu ligu Srbije

Palilula.info 13. avgusta 2021.

Fudbaleri OFK Beograda u novu sezonu, ulaze sa ambicijom da se vrate u Prvu ligu Srbije.

Predsednik kluba Saša Stevanović rekao je da klub sa Stare Karaburme ima mnogo planova.

– U narednom periodu očekujemo rešavanje problema oko stadiona i svih tekućih šproblema. Imali smo neke sastanke sa čelnicima grada i osetila se dobra vočlja obostrano, tako da osim sportskih ambicija, koje su velike, imamo i želju da rešimo probleme, rekao je Stevanović.

Trener Miodrag Anđelković u novom sezoni će pored starosedelaca računati i na nove fudbalere: Marko Radman (Ruma, mlađe kategorije prošao u OFK Beograd), Petar Ugrica (Sremčica, mlađe kategorije prošao u Čukaričkom), Nenad Jovanovič (Žarkovo), Vuk Ranđić (Smederevo), Luka Mrvić (mlađe kategorije Voždovca), Filip Gogić (Trajal, Napredak), Filip Božić (OFK Beograd, Grafičar), Nemanja Zlatković (dugogodišnji fudbalski internacionalac, Sloga Kraljevo).

– Pojačali smo se i pažljivo po karakteru birali igrače, što je za ovu ligu vrlo značajno uz ljudske osobine. Svi oni su odradili pripreme, kako treba, povreda je bilo, ali nije strašno i prvo kolo ćemo dočekati spremni. Poruka navijačima je: Vratiće se Beograd, rekao je Anđelković.

Izvor: Kurir sport
Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Instagram, Twitter, Threads i Linkedin.
Na Karaburmi sanjaju o povratku u Prvu ligu Srbije
Copy link