Stiže CYBERPUNK 2077 ULTIMATE EDITION

Indijanka Danka 21. novembar 2023.

Dugo se obećavalo, isto toliko nagađalo a od pre par sati imamo sve informacije koje smo čekali!

CD Projekt Red
je napokon najavio datum izlaska svoje igre o kojoj svi sve znamo, pa čak i oni koji je nisu igrali. Petog decembra nam stiže CYBERPUNK 2077 Ultimate Edition.

Ukoliko ima onih koji ipak nisu čuli nešto o ovoj igri, evo par najbitnijih informacija. Cyberpunk 2077 je igra otvorenog sveta, akciono-avanturistički RPG smešten u Night City, megalopolis opsednut snagom, glamurom i modifikacijom tela. Igrate kao V, sajberpank plaćenik, i borite se sa najmoćnijim snagama grada u borbi za slavu i opstanak. Ovde će se stvarati legende. Pitanje je samo, koje će biti vaše?

Ultimate Edition nudi ultimativno iskustvo da uronite u svaku priču koju svet mračne budućnosti može da ponudi, sa svakim ažuriranjem igre i svim prethodno objavljenim sadržajem u jednom paketu — uključujući hvaljeno proširenje špijunskog trilera Phantom Liberty.

Možete da kreirate svoj Cyberpunk svet i postanete urbani odmetnik opremljen kibernetičkim poboljšanjima i izgradite svoju legendu na ulicama Noćnog grada. Night City je prepun stvari koje treba uraditi, mesta koje trena posetiti i videti ali i ljudi koje morate upoznati. A na vama je gde ćete ići, kada i kako ćete tamo stići.

Sada možete da gradite i pišete svoju legendarnu priču. Krenite u smele avanture i gradite odnose sa nezaboravnim likovima čije sudbine oblikuju izbori koje donosite.

Vi odlučujete kako se priča završava jer Vaši izbori u osnovnoj igri i špijunsko-triler avanturi Phantom Liberty stvaraju isprepletene mreže posledica, onih koje oblikuju sudbinu likova oko vas, ali i vašu.

Za najbolje postoje pokloni koje treba da zatraže u igri & digitalne nagrade inspirisane igrama CD PROJEKT RED u okviru programa My Rewards.

Ovde će se stvarati legende.

Koja će biti Vaša?

Foto: CD Projekt Red
Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook | Instagram | Twitter | Threads | Linkedin
Za pitanja ili predloge o saradnji možete nas kontaktirati na navedenu mail adresu: marketing@palilula.info
Saradnik na portalu Indijanka Danka
Indijanka Danka ili Danica Manojlović je utrla put mnogim ženama u svetu IT-ja i gejminga u Srbiji. Jedini nosilac nagrade IT Award za najuspešniju ženu u Srbiji, finalista kampanje godine u Londonu organizacije Women in Games, autor i voditelj prve emisije o gejmingu kod nas, direktorka prve gejmig televizije u Srbiji i saradnik nekih od najpoznatijih kompanija na svetu. Blogerka, zaljubljenik u kulturu i majka.
Na društvenim mrežama
Copy link