Predlog za izlazak u Disney svet

Indijanka Danka 2. april 2024.

U izvođenju Simfonijskog orkestra Vojvodine pod dirigentskom palicom Mikice Jevtića, u nedelju 12. maja s početkom od 19:30h, u beogradskoj mts Dvorani biće održan DISNEY koncert: Čarobna muzika iz filmova.

Ovo je veče kada se slavi nezaboravna Diznijeva muzika, crtani filmovi i sećanja koja oni bude. Koncert za koji se pripremamo ceo jedan vek! Sada je poznato i da će od pevača učestvovati u  koncertnom spektaklu Gorica Popović, Marko Luis, Jelena Gavrilović, Dušan Svilar, Nevena Božović, Zejna, Zoe Kida, Stefan Zdravković Princ, Lejla Hot i Milan Antonić.

Omiljeni likovi i čuvene pesme iz fantastične lepeze Diznijevog animiranog studija, oživeće na sceni mts Dvorane, darujući publici jedinstveno koncertno iskustvo. U izvođenju Simfonijskog orkestra, poznate muzičke numere i melodije biće prezentovane putem novih i uzbudljivih medlija i svita, koje će nas povesti na neočekivano muzičko putovanje, kakvo samo Dizni može da priredi. Letećim ćilimom ovaj novoosmišljeni koncert vodiće nas kroz najupečatljivije zvuke i filmske trenutke Volt Dizni kompanije, uključujući naslove kao što su “Mala sirena”, “Želja”, “Kralj lavova”, “Vajana”, “Mulan”, “Aladin”, “Knjiga o džungli”, “Zaleđeno kraljevstvo”, “Enkanto” “Lepotica i zver” i druge. „Disney koncert: Čarobna muzika iz filmova“ je razvijen pod nadzorom renomiranog kreativnog tima, uključujući kreativnu direktorku Ejmi Tinkam, muzičkog direktora Džajlsa Martina, kao i aranžera Bena Fostera.

O Diznijevim koncertima: Diznijevi koncerti su deo produkcije i licence Disney Music grupe, muzičkog ogranka kompanije Walt Disney. Produciraju koncerte i turneje, licencirane Diznijeve numere i vizualne sadržaje zajedno sa simfonijskim orkestrima, horovima i prezenterima širom sveta. Diznijevi koncerti uključuju različite formate, kao što su filmski koncerti, “slike uživo” i tematski instrumentalni i vokalni koncerti, koji variraju od isključivo simfonijskih instrumentalnih nastupa do  multimedijalnih produkcija sa vokalnim solistima i horovima. Uz koncerte najvećih filmskih franšiza kao što su Walt Disney Pictures, Walt Disney Animation Studios, Marvel Studios, Lucasfilm, Pixar and 20th Century Studios trenutni portfolio uključuje muziku iz filmova kao što su Ratovi zvezdaAladinPriča o igračkamaKokoKralj lavovaDo Neba, zatim Noćna mora pre Božića i Mapetovska božićna pesma.

Karte u prodaji na mtsdvorana.rs i blagajni mts Dvorane.

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Instagram, Twitter, Threads i Linkedin.
Predlog za izlazak u Disney svet
Saradnik na portalu Indijanka Danka
Indijanka Danka ili Danica Manojlović je utrla put mnogim ženama u svetu IT-ja i gejminga u Srbiji. Jedini nosilac nagrade IT Award za najuspešniju ženu u Srbiji, finalista kampanje godine u Londonu organizacije Women in Games, autor i voditelj prve emisije o gejmingu kod nas, direktorka prve gejmig televizije u Srbiji i saradnik nekih od najpoznatijih kompanija na svetu. Blogerka, zaljubljenik u kulturu i majka.
Na društvenim mrežama
Copy link