Mile Kekin održao veliki koncert u mts Dvorani

Nenad Peric 2. novembar 2023.

Nobi život, novi bend, novi album i atmosfera za pamćenje.

Nisam navikao da sviram a vi sedite. Ovo je kao stend ap komedija. Nismo u kazalištu“, započeo je Mile beogradski koncert.

Mile Kekin živi novi život, uz novi bend i novi album, a u njega je uvrstio i sinoć održan, nezaboravni koncert u mts Dvorani. Nije lako rečima opisati emocije koje su se večeras smenjivale na sceni i u publici, na raskršću novih hitova i starih dobrih pesama Mileta Kekina.

U sinergiji sa novim bendom, vođen neverovatnim vajbom publike koja je sudeći po ovacijama, jedva dočekala druženje sa majstorom rokenrola, Kekin je praćen svojim prijateljima iz benda, izveo ne samo pesme sa svog drugog solističkog albuma „Nežno đonom“. već i pesme starijeg datuma čije taktove prepoznajemo na prvo slušanje.

Smenjivali su se tako hitovi : Nije sve tako sivo, Pitala si me, Pjevajte nešto ljubavno, Samo za taj osećaj, a pesme „Mala“, „Ratnik svjetla“ i „Guvernal“ koji su se uveliko odomaćile na muzičkim listama, odlično su primljene kod publike, koja je sve tekstove pevala kao jedan, od početka do kraja. Pravo iznenađenje za publiku bilo je izvođenje pesme Atlantida, duet sa Bajagom, koju su kolege prvi put izvele zajedno uživo.

I nakon izvođenja 30 pesama ove večeri i dva bisa puna energije i emocija, obistinilo se ono što je govorio Kekin o svom novom albumu, a publika je u interakciji sa autorom i bendom dokazala njegove reči “da se uz Nježno đonom može zapevati, zaigrati, nasmejati se, ali i zamisliti nad samim sobom”.

Foto: Nenad Perić | KulturniK

Vidno Kekin je uložio svu svoju energiju i nesebično se predao fanovima, potvrdivši da ovo jeste bio koncert sa mnogo novih muzičkih uzbuđenja i koji će Beograd dugo pamtiti. Sa dva bisa puna energije i emocija.

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook | Instagram | Twitter | Threads | Linkedin
Za pitanja ili predloge o saradnji možete nas kontaktirati na navedenu mail adresu: marketing@palilula.info
Saradnik na portalu Nenad Peric
Hroničar svog vremena, hedonista esteta, samosvesni kosmopolita. Buntovnik s razlogom. Namerno drugačiji. Sanjar koji s obe noge stoji na zemlji. I putuje… Nenad M. Perić je urednik internet stranica Kulturnik, Putokaz, Belgrade online i WineJour. Njegova interesovanja prvenstveno usmerena ka kulturi i umetnosti, putovanjima i planinarenju i naravno vinu i gastronomiji.
Na društvenim mrežama
Copy link
Omogući obaveštenja OK Ne, hvala