Žene su poludele za ovim Grkom, on konačno dolazi u Beograd

Palilula.info 17. marta 2023.

Njegove pesme dobro su poznate domaćoj publici, budući da nekoliko njegovih numera prepevano od stane naših najvećih muzičkih zvezda, kako iz pop tako i folk voda.

Nikos Vertis, Apolon božanskog glasa, kako ga često u medijima nazivaju, po prvi put nastupiće u Srbiji 29. juna na Tašmajdanu.

Njegove pesme dobro su poznate domaćoj publici, budući da nekoliko njegovih numera prepevano od stane naših najvećih muzičkih zvezda, kako iz pop tako i folk voda. Neke od njih, postale su ne samo svojevrsne himne grčke muzike, već i globalni hitovi, među kojima se izdvajaju “An Me Deis Na Kleo”, “Den Me Skeftesai” i “Thelo na me nioseis”.

Poznat po svom prepoznatljivom glasu i stilu pevanja, Nikos je odmah osvojio srca publike, naročito pripadnica nežnijeg pola i za kratko vreme stekao svetsku slavu. Njegovi koncerti širom sveta mesecima su unapred rasprodati, a beogradski koncert prava je prilika da i domaća publika po prvi put uživo oseti energiju i emociju koju Nikos Vertis donosi na pozornicu.

Nikos Vertis rođen je u Holandiji od roditelja Grka, ali se kao mlad preselio se sa porodicom u Grčku gde je otkrio svoju strast za muzikom. Nikosov jedinstveni glas i stil brzo su privukli pažnju grčke muzičke industrije i ubrzo je postao jedan od najpopularnijih pevača u zemlji. Tokom svoje karijere objavio je brojne albume, uključujući “Pos Pernao Ta Vradia Mou”, “Mono Gia Sena” i “An Eisai Ena Asteri”.

Njegova muzika kombinuje elemente pop, narodne i tradicionalne grčke muzike, stvarajući zvuk koji je jedinstveno njegov. Takođe, sarađivao je sa nekim od najvećih imena u muzičkoj industriji, uključujući Giorgosa Mazonakisa, Kejti Garbi i Sakisa Ruvasa.

Ulaznice za beogradski koncert grčke superzvezde mogu se naći na sajtu efinity.rs, putem besplatne aplikacije efinity i na blagajni Štark Arene.

Izvor: Telegraf.rs, Foto: Skycorp.rs
Žene su poludele za ovim Grkom, on konačno dolazi u Beograd
Copy link