Produžen tender za projektovanje i izgradnju kanalizacije na levoj obali Dunava

Palilula.info 13. maj 2024.

Tender za projektovanje i izgradnju primarne i sekundarne kanalizacione mreže u naseljima Kotež, Krnjača i Borča u beogradskoj opštini Palilula ponovo je produžen.

Umesto do 24. maja, prijave će se primati do 19. jula.

Kako je objašnjeno u poslednjem pozivu, do pomeranja datuma je došlo zbog izmena javne nabavke u delu koji se odnosi na kriterijume za izbor izvođača. Tako se, umesto iskustva u najmanje dva projekta kanalizacione mreže u poslednjih 10 godina, sada taj period povećava na 12 godina.

Izgradnja 80 kilometara kanalizacije za naselja na levoj obali Dunava, ima za cilj da unapredi usluge otpadnih voda trenutno nedovoljno opskrbljenom stanovništvu na levoj obali reke Dunav. Radovi će obuhvatiti projektovanje i izgradnju primarne i sekundarne kanalizacione mreže i sistem za prikupljanje otpadnih voda u naselju Krnjača (podeljen na pet servisnih zona), sa priključcima za korisničku podršku, rekonstrukciju kanalizacione pumpne stanice Kotež i izgradnju glavne kanalizacije od crpne stanice Kotež do postojeće glavne kanalizacije na Zrenjaninskom putu, kao i rekonstrukciju kanalizacione pumpne stanice Borča i gradnju glavne kanalizacije od crpne stanice Borča do postojeće glavne kanalizacije na Zrenjaninskom putu.

Prvi javni poziv objavljen je još u martu 2022. i od tada produžavan četiri puta, a poslednji put u septembru prošle godine. U februaru ove godine je raspisan novi tender, koji je evo sada ponovo produžen.

Izvor: novosti.rs, Foto: Pixabay
Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook | Instagram | Twitter | Threads | Linkedin
Za pitanja ili predloge o saradnji možete nas kontaktirati na navedenu mail adresu: marketing@palilula.info
Copy link