Proslava rođendana knjižare Čičak – 14 godina sa nama

Palilula.info 12. april 2024.

Popularna knjižara “Čičak” je mnogima nezaobilazno mesto u gradu gde kupujemo raznovrsnu i kvalitetnu robu a čak i najzahtevniji kupci izaćiće iz knjižare zadovoljni uz uvek nasmejano i prijatno osoblje.

Za četrnaest godina uspešnog poslovanja opravdali su poverenje mnogobrojnih kupaca koji ih sa zadovoljstvom i dalje redovno posećuju. Ovaj proslavljeni događaj biće obeležen raznim aktivnostima, a knjižara “Čičak” je, kao i uvek, predana svojim kupcima tako da će biti i nagrada za pojedine kupce. Da kažemo o čemu je reč.

Sve vas koji posetite knjižaru danas, 12. aprila, očekuje da svaki 50-ti kupac dobije vaučer na iznos od 3.000 dinara – poručuju iz knjižare “Čičak“.

Šta god da odlučite da pazarite iz bogatog programa: školski pribor, rančevi, torbe, kancelarijski materijal, te nešto iz bogate ponude “party” i “gift” programa.

Ova godina je puna izazova, ali knjižara “Čičak” ostala je čvrsto ukorenjena u srcima zajednice i neka ova proslava bude početak još jedne godine punih otkrića i inspiracije!

Svi su pozvani da se pridruže u proslavi rođendana Knjižare “Čičak“.

Knjižara “Čičak” nalazi se u Ulici Trg Oslobođenja 80v u Borči i u Ulici Vojislava Ilića 12 na Vračaru.

Portal Palilula.info ovom prilikom čestita na četrnaest godina posvećenom uspešnom poslovanju u našoj lokalnoj zajednici. Vaša strast, predanost i znanje vredne su divljenja. Danas se pridružujemo vašoj proslavi s radošću i zahvalnošću. Neka ovaj rođendan bude početak još mnogo sretnih godina u radu. Hvala što ste postali neizostavan deo kruga prijatelja ovog portala. Želimo vam puno uspeha u budućnosti i radujemo se što ćemo nastaviti deliti saradnju sa vama u godinama koje dolaze.

 

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook | Instagram | Twitter | Threads | Linkedin
Za pitanja ili predloge o saradnji možete nas kontaktirati na navedenu mail adresu: marketing@palilula.info
Copy link