Velika nam je čast i zadovoljstvo da Vam predstavimo limarsku radionicu “EVRO-LIM” iz Majilovca. Limarska radnja “EVRO-LIMpostoji više preko pola veka. Prihvataju sve vrste poslova građevinske limarije od pocinkovanog, bakarnog, aluminijumskog, i obojenog plastificiranog lima. Svojim radom stekli su puno poverenje svojih mušterija zahvaljujući kvalitetu, brzini obavljenog posla i pristupačnim cenama

Samostalna limarska radionica "EVRO-LIM" Majilovac

Osnovna delatnost je:

Izrada i montaža oluka i različite opšivke od:
– pocinkovanog lima
– aluminijumskog lima
– bakarnog lima
– plastificiranog lima

Pokrivanje krovova sa:
– pocinkovanim limom
– aluminijumskim limom
– bakarnim limom
– plastificiranim limom

EVRO-LIM” izrađuje i vrši montažu građevinske limarije:
– Oluke
– Okapnice
– Vetar lajsne
– Vertikale
– Limarsku galanteriju
– Vinkle

Sve to sa limovima od bakra, aluminijuma, prohroma ili pocinkovanog  i plastificiranog lima.

Samostalna limarska radionica "EVRO-LIM" Majilovac

PAR REČI O NJIMA

EVRO-LIM nastao daleke 1972 godine, kao porodični posao koji je do danas opstao, i postao više decenijska tradicija porodice Spasojević iz Majilovca. Kao građevinski limar, Miodrag Spasojević je osnovao samostalnu zanatsku radnju “Evro-Limar”, koje se bavi isključivo građevinskom limarijom i krovopokivačkim radovima i koje je svoje umeće, znanje kao i bogato iskustvo preneo i prenosi na svog sina i sada vlasnika limarske radnje, Dragana Spasojevića i mladog Milana Spasojevića koji grabi koracima uspešnog porodičnog posla. Povećanjem proizvodnje, svojih proizvoda, imaju u planu da povećaju broj zapošljenih.

EVRO-LIM vrši poslove vezane za građevinsku limariju i pokrivačke radove. Građevinska limarija podrazumeva izradu i montažu oluka (sa ukrasima ili bez njih), okapnica, vinkle, iksni, odvodno-olučnih cevi, vodoskupljača i drugi proizvodi iz našeg kataloga. Sve proizvode građevinske limarije izrađuju od izuzetno kvalitetnog materijala, i zavisno od želje mušterija. Ponuđeni materijali su bakarni lim, pocinkovani lim , kao i aluminijski lim u raznim bojama. Bave se proizvodnjom i montažom gradjevinskih polu-okruglih i četvrtastih oluka, okrugle i četvrtaste olučne cevi, vinkle, okapnice, iksni, odvodno-olučnih cevi, vetar lajsne i ostale razne opšivke građevinske limarije, nosači oluka (kuke) i držači olučnih cevi i to sve standardnih dimenzija.

Samostalna limarska radionica "EVRO-LIM" Majilovac

USLUGE

Prate zahteve tržišta i idu u korak sa aktuelnim trendovima. Potražnja za njihovim proizvodima na tržištu je svakim danom sve veća i samim tim, svakim danom, podižu kvalitet svojih proizvoda, te su prethodne godine ostvarivili svoje planove još većeg kapacitete proizvodnje i plasiranja na strano tržište. Proizvode, ugrađuju i prodaju, uz mogućnost svakog dogovora.

Vrste oluka:
– Horizontalni oluci
– Vertikalni oluci
– Kuke
– Dodatna oprema

Oblik oluka:
– Polukružni oluk
– Četvrtasti oluk

Mesto ugradnje oluka na krovu:
– Viseći oluci
– Ležeći oluci

Materijal od kojeg se oluk izrađuje:
– Bakarni lim
– Aluminijumski lim
– Pocinkovani lim
– Plastificirani lim

Samostalna limarska radionica "EVRO-LIM" Majilovac

KONTAKT INFORMACIJE

Adresa: Ul. Stiška 25, 12221 Majilovac, Srbija
Mobilni: +381 63 223 527

Samostalna limarska radionica "EVRO-LIM" Majilovac
Copy link