Tessa Čoković: Dokazuje od malih nogu kako se postaje šampion!

Palilula.info 22. april 2024.

Tessa Čoković je mlada atletičarka Partizana pred kojom je velika budućnost, osvojila je veliki broj medalja na takmičenjima u državi.

Tessa je još jednom je dokazala zašto je nazivaju “čudom od deteta”. Od malih nogu pokazivala je ekstreman talenat, a u poslednje vreme unazad niže fantastične rezultate. Talentovana mlada atletičarka od početka godine osvojila je zlatnu medalju skokom u dalj i još jednom potvrdila da je najbrža u svom uzrastu i to na beogradskom krosu.

Tessa, privatna arhiva

Tessa, učenica prvog razreda Jovan Popović” na Karaburmi i najmlađa crno-bela šampionka ponovo je pokazala kako se hrabro bori u svakoj trci. Sjajni nastup zabeležila je u krosu Atletskog Saveza Beograda gde je postala prvak Beograda u krosu.

Osvojila je prvenstvo Beograda u skoku u dalj i postavila novi rekord od 3 m i 25 cm. Deca, inače, ovog godišta izvode skok u dalj na udaljenosti do 3 metra.

Na prestižnom Prolećnom atletskom mitingu prijateljstva, održanom za vikend, ostvarila je odlične rezultate gde je uzela dve medalje. Na 200 metara je osvojila zlatnu a na 60 metara bronzanu medalju.

Tessa, dete koja je ponos AK Partizana i OŠ “Jovan Popović”, do kraja meseca, tačnije, 26. aprila zajedno sa AK Partizan ide na pripreme u Trebinje. Tessu u ovoj godini očekuju još mnoga takmičenja.

Tessi a i svim njenim drugarima iz kluba želimo puno uspeha, a portal Palilula.info posebno želi Tessi da nastavi u istom stilu.

Tessa sa Teodorom i trenerom u AK Partizan, privatna arhiva

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook | Instagram | Twitter | Threads | Linkedin
Za pitanja ili predloge o saradnji možete nas kontaktirati na navedenu mail adresu: marketing@palilula.info
Copy link