Festival zdravog života u Borči – ORGANIC LIVE FEST

Palilula.info 27. avgust 2023.

Pod sloganom „Budućnost je sada!“, 2. septembra, u kulturnom centru “EKO dvorištance“, održaće se Organic live fest.

Organic Live Fest je festival održivog razvoja, osmišljen da svojim sadržajem probudi svest svakog pojedinca da živi organski, da živi održivo. Festival promoviše aktuelne teme savremenog života u koje spadaju obnovljivi izvori energije, organska proizvodnja, zdrav način života i zaštita životne sredine.

Koncept

Obuhvata sve kategorije društva jer se zdrav stil života tiče svih nas. Posebna ciljna grupa jeste zaposlena, produktivna populacija (25-50), koja ima svest o korišćenju ekoloških proizvoda i u mogućnosti je da ih lično primeni.

Sastoji od niza drvenih kućica-štandova u kojima će se predstaviti izlagači i eko proizvoda, od hrane do kozmetike. Zatim, bine na kojoj se izvodi muzički program, prezentacije kompanija i njihovih proizvoda. Promocija solarnih sistema, pametnih uređaja, električnih vozila i deo za eko radionice. Promocije, degustacije i prodaja organskih i bio proizvoda, solarni sistemi, električna vozila, energetski efikasni i pametni uređaji su deo koncepta. Predavanja, radionice, dečiji zabavno edukativni program, fitnes, joga, koncerti rok/džez/bluz muzike i opera su deo pratećeg programa ovog festivala.

EKO dvorištance nalazi se u Borči na adresi Zrenjaninski put 153b.

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook | Instagram | Twitter | Threads | Linkedin
Za pitanja ili predloge o saradnji možete nas kontaktirati na navedenu mail adresu: marketing@palilula.info
Copy link