BRIX Computers proslavlja 4. rođendan uz Giveaway

Palilula.info 31. oktobar 2023.

BRIX Computers proslavljaju 4. rođendan i tim povodom pozivaju vas da učestvujete na tradicionalnom rođendanskom Giveaway-u!

Razloga za slavlje je mnogo: ostvarili su gomilu planova, prevazišli veliki broj prepreka, napravili mnogo jakih mašina, stekli više ljubitelja brenda nego što su se nadali – i došao je trenutak, kako oni kažu, da uzvrate podršku!

Poklanjaju BRIX™ Gamer računar. U pitanju je miks Gigabyte-a i Antec-a, a specifikacije možete videti na njihovom Instagram-u!

Foto: brixcomputers.rs

Nova era buildinga

BRIX Computers je tim entuzijasta i zaljubljenika u gejming računare, računarske komponente i sve što je vezano za gejming i PC industriju.

Nakon 15 godina intenzivnog bavljenja ovom oblašću, krajem 2019. godine doneli su odluku da svoje znanje, iskustvo, kreativnost i ljubav prema računarima pretoče u jedinstven brend na srpskom tržištu gejminga – BRIX™ Computers.

Specijalizovali su se za izradu personalizovanih konfiguracija – takozvani „Custom PC“, kao i nabavljanje najređih i najkvalitetnijih komponenti koje su nedostupne na ovom podneblju i regionalnom tržištu. Njihova specijalnost takođe je izrada i ugradnja sofiticiranih sistema tečnog hlađenja u kućišta, poznatih u svetu PC entuzijasta i gejmera kao Liquid Cooling System ili Custom Loop LQ. Posebnu pažnju poklanjaju edukativno-informativnom segmentu vezanom za PC building, koji u vidu tutorijala, unboxing-a, online diskusija i live performansa svakodnevno predstavljaju na društvenim mrežama.

Cilj je da posvećenošću i maksimalnim zalaganjem popularizuju ovu oblast na našem tržištu i inspirišu nove generacije da zajedno uplove u high-end PC building.

Oni takođe poseduju online shop gde vaše gejming želje mogu postati stvarnost.

Dobrodošli u svet vrhunskih računara – BRIX™ Computers!

BUILD FAST – PLAY HARD

+38166170717 (Viber, WhatsApp, Telegram)

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook | Instagram | Twitter | Threads | Linkedin
Za pitanja ili predloge o saradnji možete nas kontaktirati na navedenu mail adresu: marketing@palilula.info
Copy link