PlayStation Portal: Revolucionarni uređaj za prenosni gejming

Palilula.info 21. novembar 2023.

PlayStation Portal je prenosni kontroler za strimovanje sa 8″ LCD ekranom i dizajnom kontrolera Dual Sense, koji omogućava gejmerima da igraju svoje omiljene naslove gde god da se nalaze.

Veoma očekivano izdanje Sonyjevog uređaja za prenosni gejming, PlayStation Portal, je praktično na dohvat ruke. Sa svojim 8″ LCD ekranom i dizajnom kontrolera Dual Sense, ovaj inovativni uređaj omogućava gejmerima da iskuse svoje omiljene naslove gde god da se nalaze, izlazeći iz okvira televizora. Ali, gde možete nabaviti PlayStation Portal?

Od svog objavljivanja u maju, PlayStation Portal je privukao ogromnu pažnju. Kako se bliži datum izlaska, očekuje se da će potražnja za kontrolerom skočiti u nebesa. Nažalost, to stvara priliku za preprodavce koji će uređaj prodavati po previsokim cenama. Da biste izbegli postati žrtva takvih praksi, snažno se preporučuje da PlayStation Portal kupite od zvaničnih prodavaca.

U Sjedinjenim Američkim Državama, brojni prodavci će imati PlayStation Portal na lageru nakon zvaničnog lansiranja 15. novembra 2023. Godine. Slično tome, Velika Britanija i Kanada takođe će imati svoje liste prodavaca. Izuzetno je važno pratiti tracker za dostupnost PlayStation Portala i obezbediti kupovinu od ovlašćenog prodavca.

Uzbuđenje za PlayStation Portalom se nastavlja kako gejmeri nestrpljivo iščekuju njegov izlazak. Ovaj prenosni gejming pribor pomera granice onoga što PS5 može da postigne, omogućavajući gejmerima da se potpuno urone u svoje omiljene naslove. Za one koji žele da maksimalno iskoriste svoje gejming iskustvo, vredi razmotriti kupovinu sniženog PS5 tokom Cyber Monday-a. Ovo neće samo pokriti cenu kontrolera Portal, već će takođe omogućiti pristup širokom spektru PS5 igara.

Kako se zalihe šire globalno, biće obezbeđena ažuriranja o dostupnosti PlayStation Portala. Očekujte najnovije informacije o tome gde možete kupiti ovaj revolucionarni uređaj u vašem regionu. Spremite se da revolucionizujete svoje gejming iskustvo sa PlayStation Portalom, budućnošću prenosnog gejminga.

Izvor: gameishard.gg, Foto: supercarblondie.com
Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook | Instagram | Twitter | Threads | Linkedin
Za pitanja ili predloge o saradnji možete nas kontaktirati na navedenu mail adresu: marketing@palilula.info
Copy link