Da li je Forza Horizon 4 besplatna?

Palilula.info 28. oktobar 2023.

Forza Horizon 4, popularna igra otvorenog sveta za trke koju je razvila kompanija Playground Games i objavila Microsoft Studios, izaziva veliku pažnju u gejming zajednici od svog izlaska 2018. godine.

Sa svojom zadivljujućom grafikom, uzbudljivom igrom i velikom kolekcijom automobila, nije čudno što mnogi gejmeri žele da se dokopaju ove igre. Ali pitanje koje sve zanima je: Da li je Forza Horizon 4 besplatna?

Kratki odgovor je ne, Forza Horizon 4 nije besplatna. To je premijum igra za koju je potrebno izvršiti početnu kupovinu kako biste pristupili svim njenim sadržajima i mogućnostima. Međutim, postoje neki aspekti igre koji se mogu iskusiti besplatno.

Foto: Microsoft Studios

Koja je besplatna verzija Forza Horizon 4?

Forza Horizon 4 nudi besplatnu demo verziju koja omogućava igračima da dobiju osećaj za igru pre nego što odluče da je kupe. Demo verzija pruža ograničeno iskustvo, sa nekoliko automobila i malim delom mape koji su dostupni za istraživanje. Iako ne nudi pun obim sadržaja koji se nalazi u kompletnoj igri, demo ipak pruža dobar uvid u mehaniku igre i kvalitet vizuelnog prikaza.

Koje su opcije za kupovinu Forza Horizon 4?

Da biste u potpunosti uživali u Forza Horizon 4, morate kupiti igru. Ona je dostupna za kupovinu na različitim platformama, uključujući Xbox One, Xbox Series X/S i Microsoft Windows. Igru možete kupiti kao fizički primerak ili kao digitalno preuzimanje sa odgovarajućih onlajn prodavnica. Takođe, postoje različita izdanja igre dostupna, kao što su Standardno izdanje, Delux izdanje i Ultimate izdanje, pri čemu svako izdanje nudi različite bonuse i dodatni sadržaj.

Da li se isplati platiti cenu Forza Horizon 4?

Iako Forza Horizon 4 dolazi sa cenom, mnogi igrači tvrde da vredi ulaganje. Igra nudi ogroman otvoreni svet smešten u slikovite pejzaže Velike Britanije, širok spektar automobila za sakupljanje i prilagođavanje, i dinamički sistem vremena koji dodaje dodatni sloj realizma u iskustvo trkanja. Takođe, igra i dalje dobija ažuriranja i novi sadržaj, što obezbeđuje da igrači imaju dugotrajno i uživajuće iskustvo.

Zaključno, iako Forza Horizon 4 nije besplatna, nudi besplatnu demo verziju za igrače da je isprobaju pre kupovine. Sa svojim zadivljujućim vizuelima, uzbudljivom igrom i redovnim ažuriranjima, postala je omiljena igra među ljubiteljima trkačkih igara. Dakle, ako ste fan trkačkih igara i spremni ste da investirate u premijum gejming iskustvo, Forza Horizon 4 svakako vredi razmatranja.

Koja je razlika između besplatne demo verzije i pune verzije igre?

Besplatna demo verzija Forza Horizon 4 pruža ograničeno iskustvo sa nekoliko automobila i delom mape. Puna verzija igre omogućava pristup svim sadržajima i mogućnostima igre.

Izvor: gameishard.gg
Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook | Instagram | Twitter | Threads | Linkedin
Za pitanja ili predloge o saradnji možete nas kontaktirati na navedenu mail adresu: marketing@palilula.info
Copy link