Nagrade za četiri kluba sa Palilule na takmičenju “UDC”

Palilula.info 1. april 2024.

Takmičenje “Unstoppable Dance Competition”, drugi po redu, održano je 30. marta u Beogradu u sportskom centru MASTER na kom je učestvovalo preko 1000 takmičara a među njima je bilo takmičarki iz četiri kluba sa naše opštine.

Ljubitelje plesa svojim spektakularnim događajem sa preko 1000 strastvenih plesača iz 30 klubova predstavili su svoj talenat u 200 koreografija, pod budnim okom 5 licenciranih sudija iz sveta plesa.

Ovaj događaj je bio nezaboravno iskustvo za sve prisutne.

Partneri su obezbedili fantastične nagrade, uključujući 50 robnih i novčanih iznosa. Gala veče je bilo vrhunac, gde su najbolji plesači imali priliku da se bore za novčane nagrade, dok je Girafon studio zabeležio magiju svakog plesnog koraka.

Plesni klub Just Dance je osvojio titulu ukupnog pobednika za grupe i formacije sa koreografijom “War”, dok je Jana Kolarević iz kluba Dance Station pobedila u gali za solo duo tačke sa koreografijom “All the World’s a stage”.

Dance Station je bio organizator dok su za tehnički deo bili zaduženi Girafon studio za fotografije i video, Berar studio za scenu i ozvučenje, Pavle Pejak kao tehnička podrška i Predrag Katanić kao moderator. Sudije su bile u sastavu: Zorica Tanasković – glavni sudija i ostale sudije Vesna Reljić, Milica Bezmarević,Vesna Reljić i Vesna Šećerov.

Dance Station

Nagrade za četiri kluba sa Palilule na takmičenju “UDC”

Iz kluba Dance Station imali su oko 80 koreografija kao i preko 10 koreografija u Gala night i pobeda za solo galu. Uglavnom su osvojili prva mesta, specijalne i posebne nagrade.

Gimnastički klub Skok

Nagrade za četiri kluba sa Palilule na takmičenju “UDC”

Takmičarke iz gimnastickog kluba Skok osvojile su 10 medalja 6 zlatnih, 2 srebra, 2 bronze i jedno peto mesto i plasiranje u Gala Show!

Prvo mesto i zlatnu medalju osvojile su Valentina Vujanić sa koreografijom “Titine”i plasiranje na Gala show, Ina Nadoveza sa koreografijom “Believe” i Vanja Janjanin sa koreografijom “Confident”.

U kategoriji Grupa open rhythmic gymnastics koreografija “Dark Horse”. U kategoriji Open rhythmics gymnastics koreografija “Tatto”. U kategoriji Open R. G. Trio koreografija “Mamma Mia”

Drugo mesto i srebrnu medalju osvojile su Elena Mladenov sa koreografijom “Diamonds” i Slađa Katić sa koreografijom “Legs”. U kategoriji Solo Open R.G. Petra Milinković sa koreografijom “Blank Space”

Treće mesto i bronzanu medalju osvojila je Bianka Nasti koreografija “Hurts to say goobye”.

“Brodvej”

Nagrade za četiri kluba sa Palilule na takmičenju “UDC”

Brodvej je na UDC takmičenju učestvovao u više plesnih kategorija. Brodvej je su sa sobom poneli 5 zlatnih medalja i  plasiranje u Gala Show!

Prvo mesto i zlatnu medalju osvojile su Andrea Stanković i Nađa Stanić sa koreografijom “Kad bi meni dali jedan dan” u kategoriji Baby duo kao i specijalnu pohvalu žirija. Zatim, Sofija Bukilić sa koreografijom “Kiša pada, trava raste” osvojila je u baby solo modern, specijalnu pohvalu žirija i nagradu za najbolji talenat u svojoj kategoriji, Nikolija Poparić sa korografijom “Da sam ja neko” osvojila je u kategoriji solo mini modern, specijalnu pohvalu žirija, nagradu za najbolji imidž u svojoj kategoriji i učešće na gala večeri.

Brodvej formacija u kategoriji show dance kids sa koreografijom “Detektivska priča” osvojila je 1. mesto.

Plesni studio StarT

Nagrade za četiri kluba sa Palilule na takmičenju “UDC”

Plesni studio StarT predstavio se sa nekoliko koreografija na takmičenju.

Prvo mesto i zlatne medalje je uzela grupa LETS GO Baby uzrasta u kategoriji Jazz group, a nagradu za najbolji duo u Jazz kategoriji i prvo mesto dobile su Lidija Milanović i Nikolina Nikolić sa koreografijom Hakuna Matata.
Ena Arpaši je osvojila drugo mesto u kategoriji Contemporary Solo u uzrastu Mini kids, sa koreografijom To see, i dobila specijalnu pohvalu žirija, a Nikolina Živanović prvo mesto u kategoriji Jazz Solo u uzrastu Kids sa koreografijom What a show, i obe su uzele učešće u Gala večeri.

Izvor i fotografije: Dance Station, Skok, Brodvej, StarT
Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Instagram, Twitter, Threads i Linkedin.
Nagrade za četiri kluba sa Palilule na takmičenju “UDC”
Copy link