Otkrijte najbolju ponudu: Maped akcija u knjižari Čičak

Palilula.info 8. maj 2024.

Knjižara “Čičak” vas poziva da se pridružite prolećnoj Maped groznici ovog meseca!

Ova akcija je savršena prilika da osvežite svoj pribor i to po izuzetno povoljnim cenama sa 10% popusta na celu Maped kolekciju i to samo u knjižari “Čičak“, omiljenom odredištu svakog učenika i roditelja. Akcija Maped proizvoda biće dostupna od 8. do 20. maja 2024. Ova knjižara već godinama pruža širok asortiman školskog pribora visokog kvaliteta po pristupačnim cenama, a akcija koja se održava ovog meseca dodatno olakšava kupovinu.

Maped

U svetu školskog i kancelarijskog pribora, Maped je ime koje je sinonim za kvalitet i inovaciju. Ovo je sjajna prilika za kupce da nabave kvalitetan pribor po povoljnijim cenama, bez obzira da li su to olovke, makaze, blokove za crtanje ili bilo koji drugi proizvod iz Mapedove ponude.

Maped je pokazao svoju posvećenost pružanju vrhunskog iskustva kupcima i podršci u njihovim svakodnevnim potrebama za pisanje, crtanje i kreativno izražavanje.

– Ovaj popust obično uključuje osnovne školske potrepštine poput olovaka, lenjira, gumica, bojica i flomastera i drugih proizvoda. Knjižare su često nudile ove pakete po posebnim cenama, što je bila prilika za roditelje da uštede prilikom kupovine školskog pribora za svoju decu.

Postanite deo “Čičak” porodice i uživajte u dodatnim pogodnostima!

Knjižara “Čičak” nalazi se u Ulici Trg Oslobođenja 80v u Borči.

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook | Instagram | Twitter | Threads | Linkedin
Za pitanja ili predloge o saradnji možete nas kontaktirati na navedenu mail adresu: marketing@palilula.info
Copy link