ATH-TWX7 Nove Audio-Technica slušalice

Indijanka Danka 24. mart 2024.

Audio-Technica uvek ima neke novitete i dok se mnogi nadaju nekim novim modelima mikrofona, ovoga puta su nam poslali infomacije o novom modelu slušalica koje se nose u uhu.

Kao da su slušali one koji su kukali kako bi radije neki model koji neće biti skup i koji će ličiti na popularne modele Samsung i Apple modela, dizajneri ove kompanije su izbacili novi ATH-TWX7 model. Ako želimo da budemo realni, trenutno postoji mnogo pravih bežičnih slušalica. Ponekad se čini da svake nedelje stiže novi par u radnje. Audio-Technica ATH-TVX7 je u teškoj poziciji u svom rangu ali samouvereno potkopavajući lidere premijum klase cilja malo više. Ovo je par bežičnih slušalica koje još uvek sadrže snažnu listu funkcija i obilje zvučnih performansi, a istovremeno vam štede značajnu sumu.

ATH-TVX7 su lepe, lepo napravljene i lagane slušalice koje biste rado nosili dugo vremena bez problema ili pritužbi. Slušalice su tako male da lako možete zaboraviti da ih uopšte nosite, a sa samo 4,7 g, lagane su kao pero.

Sa modernim i vitkim dizajnom, produžetkom napravljenim pretežno od oblikovane plastike, slušalice nude sigurno prianjanje, što je prednost koju Audio-Technica pruža uz bogat izbor raznih kapica za uši. Mekani set za udobnije pristajanje i standardni set za veću sigurnost su odlični. Pristojan izbor kapica bi trebalo da bude dovoljan da se dobro nameste ako ste voljni da se malo potrudite da pronađete svoj preferirani par.

Slušalice imaju IPX4 ocenu koja im omogućava da budu poprskane vodom bez izazivanja bilo kakvih problema ili štete za slušalice.

ATH-TWX7 Nove Audio-Technica slušalice
Pored standardnih SBC i AAC Bluetooth protokola, ATH-TVX7 podržava LDAC kodek višeg kvaliteta koji je dostupan preko aplikacije. To vam omogućava da strimujete muziku sa većim brzinama podataka sa kompatibilnih izvornih uređaja.

Trajanje baterije je dobro i izdržaćete oko 7,5 sati bez punjenja i 24 sata sa kućištem za punjenje, ANC isključen. Ima modela ka recimo neki JBL koji daju više sati. Poništavanje buke se očekuje na ovom nivou, a ATH-TVX7 ga dobro obezbeđuje, sa performansama koje deluju više nego pristojno. Standardni šumovi i buke koji stvaraju uređaji, kompjuterski ventilatori i klima-uređaji je dovoljno efikasno prigušen, Ljudski govor, tapkanje tastature, zvuk motora ili šina ima zvuk.

Kontrole su na uhu uz malo dugme na dršci svake kapice nudi nekoliko prilagodljivih funkcija uz poništavanje buke, kontrolu jačine zvuka i reprodukciju. Fizičko dugme izgleda ne baš moderno ali je taktilno, osetljivo i obavlja odlično posao.

Možete da promenite date funkcionalnosti preko aplikacije ako to želite ali su data unapred podešena podešavanja Audio-Technica logična, dobro promišljena i izuzetno efikasna. Aplikacija je više nego dobra. Nije zapanjujuće inovativna ali je više nego solidna platforma koja vam omogućava da prilagodite klasične parametre: poništavanje buke, jačinu zvuka, ekvilajzer, pristup režimu niske latencije, koji kodek želite i da li primate glas poziva u prirodnom ili režimu smanjenja šuma.

Glasovni pozivi odlično zvuče zahvaljujući dva mikrofona koji formiraju snop smeštena u svakoj slušalici, sa čvrstim, fokusiranim i jasnim zvukom koji retko pati od pucketanja ili prekida. Bluetooth Multipoint dobro funkcioniše i efikasno prelazi između izvora bez prekida naše veze.

Soundscape funkcija pruža opuštajući prirodni ambijent, maskiranje zvukova ili čak zvuke meditacije koji pomažu koncentraciji.

Slušalice stižu u tri boje uz sivu kao dodatak crnoj i beloj koju ima svaki AT model.

ATH-TWX7 Nove Audio-Technica slušalice

Foto: Audio-Technica
Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Instagram, Twitter, Threads i Linkedin.
ATH-TWX7 Nove Audio-Technica slušalice
Saradnik na portalu Indijanka Danka
Indijanka Danka ili Danica Manojlović je utrla put mnogim ženama u svetu IT-ja i gejminga u Srbiji. Jedini nosilac nagrade IT Award za najuspešniju ženu u Srbiji, finalista kampanje godine u Londonu organizacije Women in Games, autor i voditelj prve emisije o gejmingu kod nas, direktorka prve gejmig televizije u Srbiji i saradnik nekih od najpoznatijih kompanija na svetu. Blogerka, zaljubljenik u kulturu i majka.
Na društvenim mrežama
Copy link