OTL Pokemon karaoke mikrofon sa zvučnikom

Palilula.info 23. februara 2023.

Danas predstavljamo jedan proizvod mlađoj populaciji. U pitanju je OTL Jigglypuff  karaoke mikrofon sa zvučnikom za decu. Uključite svoju omiljenu melodiju i zapevajte iz sveg glasa i postanite nova karaoke zvezda.

Sadržaj kutije

Sadržaj kutije

Kada se otvori kutija, unutra stoji Bluetooth bežični karaoke mikrofon, jedan USB kabl za punjenje, kao i uputstvo za upotrebu.

Karakteristike

Karakteristike​

Ovaj bežični Bluetooth (BT v5.0) mikrofon sa zvučnikom i mikrofon napaja se preko usb kabla. Idealan je za karaoke bilo gde da organizujete. Možete puštati numere sa svog mobilnog, tableta (podržava iOS i Android uređaje) ili bilo kojeg drugog audio uređaja, koji podržava Bluetooth™, na ugrađeni zvučnik i pevati. Poseduje podesivi eho efekat i dva “magična” glasovna efekta.

Ono što je najbitnije jednostavan je za korištenje. Ovaj 4-u-1 mikrofon za karaoke može se koristiti kao mikrofon, bluetooth zvučnik, snimač glasa i zvučnik. Panel ispod glave mikrofona ima nekoliko funkcijskih dugmića koje vam omogućuju promenu postavki. Mikrofon se lako povezuje sa svim uređajima iOS i Android. Ugrađena punjiva baterija velikog kapaciteta. Uključuje USB kabl za punjenje koji se puni do 5 sati kontinuirane upotrebe (pri punom punjenju).

Izlazna snaga zvučnika: 3W X 2
Frekvencijski raspon: 150Hz – 20KHz
Maksimalni nivo zvučnog pritiska: 115 dB 1KHz THD <1%
Reverb mod: Reverberacija eho zvuka
Napajanje: ugrađena Li-ion baterija
Kapacitet baterije: 1200 mAh
Vreme punjenja baterije: 1.5 sati
Napon punjenja: DC 5V
Vreme reprodukcije: 5-6 sati
Veličina: 24cm x 7cm 2.8cm
Težina: 420 grama

Ovaj multifunkcionalni mikrofon je stabilan, ne klizi čak i kada ga duže držite. Deca ga obožavaju. Pravi su umetnici pri izvođenju i odlično se pokazao u razvijanju njihove mašte. Dugmići za eho i bas su se sve vreme podizali i spuštali u njihovoj interpretaciji.

Stvoren da upotpuni najbolje rodjendanske zurke i sve druge vrste proslava. Garantuje fantastičnu zabavu. Idealan poklon za najmlađe.

Recommended

4/5
Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Instagram, Twitter, Threads i Linkedin.
OTL Pokemon karaoke mikrofon sa zvučnikom
Copy link