Sorabi bend o planovima za tekuću godinu

Palilula.info 28. marta 2023.

Sorabi bend muzičku sezonu 2023. godine otpočeo je humanitarnim koncertom za Lazara Živanovića koji je održan u Centru za kulturu Vlada Divljan.

Celokupni projekat u saradnji sa bendom koji je nastao u jednom muzičkom takmičenju, osmislila je frontmen grupe, Biljana Slijepčević.

Na koncertu izveli smo, i muzički propratili autorske pesme, a takođe obuhvaćene su i numere koje su izvedene tokom takmičenja u projektu “Prvog benda Srbije“.

“Sorabi” bend danas je imao poseban dan, jer smo obavili fotografisanje u dopunjenom sastavu. Naime, bendu su se pridružila čak četiri profesionalca, koji sopstvenim muzičkim zalaganjem, prate viziju našeg pravca.

– Sa ponosom mogu da kažem da mi je drago što su se našem timu pridružila četiri muzička profesionalca, pored maestralnih vokala Lene Todosijević, Katarine Nešić i Nemanje Stojšić Nemketa, na mesto bubnjara došao je Aleksandar Stanković. Inače, moram da napomenem, pored mnogobrojnih planova, koncerata, koje ćemo realizovati u toku godine, očekujte nove numere i spotove na kojima temeljno radimo svakodnevno. Ništa manje nećemo odvojiti vremena ni za obradu pesama u etno stilu, koje ćemo uz našu veštinu prilagoditi rok-simfo stilu – kaže Biljana i dodaje:

– Prepoznatljivost po kojoj nas poznajete, neće na bilo koji način biti umanjena, jer ćemo svakodnevno sebe prilagođavati pravcu kojim smo se vodili kada smo i započeli naš muzički pravac.

Photo Shooting možete pogledati na sledećem linku >>>

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Instagram, Twitter, Threads i Linkedin.
Sorabi bend o planovima za tekuću godinu
Copy link