Navijači skupljaju pomoć za osnovne potrebe kluba

Palilula.info 18. septembra 2022.

OFK Beograd nalazi se u najtežoj situaciji od osnivanja kluba. Kako su naveli navijači OFK Beograda, došlo je do krajnje tačke u klupskom funkcionisanju.

Oni će danas na utakmici protiv Teleoptika koja počinje u 16 časova skupljati donacije za osnovne potrebe funkcionisanja kluba.

Podsetimo, i Omladinski stadion se trenutno nalazi u katastrofalnom stanju, a on je u vlasništvu grada Beograda i klub ne može i da želi da ga renovira, bez dozvole čelnih ljudi.

OFK Beograd je tokom svoje duge istorije iznedrio broje asove poput: Ilije Petkovića, Dragoslava, Stepanovića, Josipa Skoblara, Slobodana Santrača, Petra Borote, Baneta Ivanovića, Aleksandra Kolarova, Duška Tošića

Saopštenje navijača Romantičara prenosimo u celosti.

“Kao navijači koji su uz klub danonoćno, više puta smo se uverili da jedini pomak u našoj situaciji mogu da učine ljudi – ofkovci. Oni koji dobro poznaju situaciju na stadionu i branili su boje na terenu.”

“Kao što se i moglo naslutiti, nakon godina lažnih obećanja, kojekakvih priča i ”zdravih” pokušaja – na kraju ostaju samo navijači. Klub je u jako teškom stanju i pokušaćemo da zajedničkom akcijom sprečimo najgori scenario. Prikupljaćemo donacije. Jedini smo voleli, jedini smo na kraju i ostali.”

“Zato javno iznosimo predlog da se u vrhu budućih struktura kluba nađe ime Duška Tošića. Ne treba posebno govoriti ko je Duško i kakvu je karijeru imao. Treba podsetiti da je uvek bio spreman da pomogne i sasluša naše predloge.”

“I dalje verujemo u model, gde bi bivši igrač(i) kluba doneli prevagu u podizanju OFK Beograda. Naš predlog: Duško Tošić!”

Navijači skupljaju pomoć za osnovne potrebe kluba

“Stiglo se do krajnje tačke u klupskom funkcionisanju. Klubu preti katanac, više nema nikoga sem navijača koji jedini poštuju i vole OFK Beograd. Pokrećemo navijačku akciju, u kojoj ćemo prikupljati sredstva za podmirivanje osnovnih životnih potreba OFK Beograda. Sa dobrovoljnim donacijama krećemo od nedeljnog duela sa Teleoptikom.”, stoji u proglasu navijača plavo-belih.

Izvor: butasport, klub prijatelja OFK Beograda

 

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Instagram, Twitter, Threads i Linkedin.
Navijači skupljaju pomoć za osnovne potrebe kluba
Copy link