Miš Redragon Cobra M711, isplati li se?

Miloš Stokić 12. septembar 2022.

Miš Redragon Cobra M711 je vrlo kvalitetan gaming model po vrlo pristupačnoj ceni.

Miš Redragon Cobra je za igrače koji žele da poboljšaju svoje igračko iskustvo.

U ovom članku ćemo se pozabaviti detaljima ovog perifernog dodatka za računar i objasnićemo šta tačno čini Redragon Cobra izvrsnim modelom!

| Osetljivost (DPI)
Pre nego što uđemo u specifikacije Redragon Cobra M711 miša, moramo razumeti šta je to osetljivost (DPI). Ovo je akronim koji znači tačke po inču. Ukratko, to je broj tačaka koje miš pređe.

Što je veći DPI, to je veća osetljivost. Na praktičan način, to znači da će korisnik morati manje pomicati ruku da bi se više pomicao kursor. Ali, kakva je osetljivost ovog miša?

Periferija ima optički senzor Pixart PMW3325, visokih performansi. DPI podešavanje se može menjati u rasponu od 100 do 10.000, što je uobičajena vrednost za najnovije gaming miševe.

| Dugmići

Jedna od dve glavne karakteristike po kojoj se igrački miš razlikuje od standardne periferije je broj dugmića. I Redragon Cobra nije izuzetak po tom pitanju. Ovaj model ima sedam dugmića: dva na standardnom položaju, dva sa strane i još tri na mišu, dole na scrollu.

Naglašavamo da su svi dugmići programabilni. Ili se mogu konfigurisati da omoguće brzi pristup određenim radnjama. Te radnje mogu biti različite, kao što je mogućnost podešavanja opcija u RPG igrama po želji, korišćenje kombinacija u borilačkim igrama ili jednostavno otvaranje prečica u operativnom sistemu. Sve ovo je programirano u Redragon softver koji se nalazi na zvaničnom sajtu.

| Povezivanje
Iako postoje različite vrste priključaka za periferne uređaje na trenutnom tržištu igrača, Redragon Cobra miš ne donosi previše inovacija. Model ima standardni USB priključak.

| Dizajn


Miš Redragon Cobra takođe ima dizajn koji se ističe. Model poseduje Redragon Chroma Mark II tehnologiju, sa podesivim RGB osvetljenjem. Moguće je konfigurisati periferiju u sedam različitih načina osvetljenja. Sve to može se izvršiti pomoću softvera Redragon koji se nalazi na zvaničnom sajtu.

Još jedan veliki naglasak za dizajn modela je udobnost. Namenjen je za dešnjake i takođe je moguće provesti sate igrajući bez osećaja bola, grčeva ili bilo kakve neprijatnosti u ruci tokom utakmica.

| Isplativost

Ovaj model, pored pomenutih karakteristika krasi jednostavnost i pristupačnost u pogledu cene. Početkom meseca septembra 2022. godine, Redragon Cobra M711 miš se mogao naći po ceni od 2.800 dinara. U poređenju sa drugim istaknutim miševima za igre, njegova povoljna cena ga izdvaja. Ako tražite dobar model miša, koji ne košta puno, ovo je dobar izbor.

Pišite nam na mail: komentar@palilula.info koji Redragon miš posedujete. I budite slobodni, pa nam napišite koji bi ste Redragon model miša voleli da vidite u narednom članku?

Izvor: Palilula.info
Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook | Instagram | Twitter | Threads | Linkedin
Za pitanja ili predloge o saradnji možete nas kontaktirati na navedenu mail adresu: marketing@palilula.info
Copy link