Noctua najavila besplatnu nadogradnju svojih kulera

Dušan Paklar 18. avgust 2021.

Noctua je najavila da će svojim korisnicima ponuditi besplatni paket za montažu postojećih hladnjaka na novoj, dvanaestoj generaciji Intel procesora (Alder Lake).

To znaći da svako ko u svom računaru poseduje Noctua hladnjak stiče pravo na besplatni set za montažu istog na platformama nove generacije. Većina modela koji su u ponudi a koji podržavaju sva procesorska ležišta uskoro će u svom pakovanju sadržati i deo za montažu istih na novoj Intel platformi, dok će neki hladnjaci kao što je vrlo popularni model NH-L9i dobiti novu reviziju sa istom namenom. Korisnici na taj način mogu koristiti i 15 godina stare hladnjake na najnovijim procesorima.

“Mi smo nudili besplatne pakete za montažu svojim korisnicima još od pojave AMD AM2 podnožja i sada ponosno nastavljamo tu tradiciju sa nadolazećim Amber Lake – S procesorima i podnožljem LGA1700 rekao je Roland Mossig, direktor kompanije Noctua.“

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook | Instagram | Twitter | Threads | Linkedin
Za pitanja ili predloge o saradnji možete nas kontaktirati na navedenu mail adresu: marketing@palilula.info
Saradnik na portalu Dušan Paklar
Dušan Paklar ima završenu Visoka škola strukovnih studija opšteg smera u Požarevcu i IT Akademiju, Network Administration, u Beogradu. Poseduje višedecenijsko interesovanje za informatiku i nove tehnologije i poseduje poznavanja tehnike guerilla marketinga.
Na društvenim mrežama
Copy link