Najpopularnije PC kartaške igre u 2023. godini

Palilula.info 21. novembar 2023.

Tražite najbolje PC kartaške igre u kojima ćete se potpuno uroniti u uzbudljive igre i taktičke izazove? Ne tražite dalje! Sastavili smo listu najboljih PC kartaških igara koje odgovaraju različitim stilovima igranja i razinama veštine.

1. Marvel Snap: Najbolja jednostavna kartaška igra

Ako ste ljubitelj Marvel stripova i volite kartaške igre koje su prikladne za početnike, onda je Marvel Snap obavezno isprobavanje. Uključite se u sukob jedan na jedan, strategijski šaljući superheroje na različite lokacije kako biste nadjačali protivnika. Sa malim špilom od 12 karata, ova brza igra pruža pristupačnost i uzbuđenje, omogućavajući vam da završite igru ​​za samo tri minuta.

2. Slay the Spire: Najbolja kartaška igra za izgradnju špila

Spajajući roguelike istraživanje tamnice sa mehanikama izgradnje špila, Slay the Spire nudi zarazno iskustvo igranja. Odaberite jednog od četiri jedinstvena lika i popnite se na sam vrh tornja koristeći karte da biste se borili protiv stvorenja koje srećete putem. Sakupljajte relikvije kako biste poboljšali moć svog špila, prilagodite se različitim izazovima i uživajte u beskonačnoj raznolikosti svake igre.

Roguelike: Žanr igara karakterističan po randomizovanim nivoima, trajnoj smrti lika igrača i postepenom napretku. Mehanička igra u kojoj igrači počinju sa osnovnim špilom karata i tokom igre postepeno dodaju ili uklanjaju karte iz špila kako bi izgradili jači i efikasniji špil.

3. Magic: The Gathering Arena: Najbolja digitalna trgovinska kartaška igra

Za one koji traže kompleksnije iskustvo trgovinske kartaške igre, Magic: The Gathering Arena je fantastičan izbor. Kao digitalna adaptacija poznate stolne igre, MTG Arena vam omogućava da sakupljate karte, gradite špilove i uzbudljivo se borite protiv protivnika širom sveta. Konstantna ažuriranja i razni načini igre osiguravaju bogato i taktičko iskustvo igranja.

Igra koja simulira fizičku trgovinsku kartašku igru u digitalnom formatu, omogućavajući igračima da sakupljaju virtuelne karte, grade špilove i bore se protiv protivnika online.

4. Inscryption: Najbolja kartaška igra sa narativom

Urinite u iskrivljeni svet Inscryption, gde se kartaška igra spaja sa elementima horora, misterije i sobe za bekstvo. Zarobljeni od strane enigmatičnog Leshyja, morate izgraditi najbolji mogući špil od nasumičnih karata. Iznenadni preokreti, otključavajući sadržaj i zanimljiva priča čine Inscryption jednom od najuzbudljivijih kartaških igara sa narativom.

5. YuGiOh Master Duel: Najkompleksnija kartaška igra

Ljubitelji YuGiOh-a sada mogu uživati ​​u suptilnostima igre na svojim računarima sa YuGiOh Master Duelom. Sakupljajte karte, igrajte čudovišta, čarolije i zamke kako biste nadmudrili svoje protivnike i postigli pobedu. Držite se trenutnog mete kako biste ostali korak ispred u ovoj kompleksnoj kartaškoj igri.

6. Gwent: The Witcher Card Game: Najbolja adaptirana kartaška igra

Prvobitno mini-igra u okviru The Witcher 3, Gwent je prerastao u samostalnu besplatnu kartašku igru. Izgradite špil oko frakcije i lidera, strategijski igrajte karte kako biste nadmudrili svoje protivnike. Gwent nudi jedinstveno i uranjajuće iskustvo za fanove serijala The Witcher.

Koje su najbolje PC kartaške igre za početnike?

– Marvel Snap se preporučuje početnicima, jer je lako naučiti je i nudi dinamičnu igru.

Da li postoji kompleksna trgovinska kartaška igra za PC?

– Magic: The Gathering Arena je kompleksna trgovinska kartaška igra koja nudi bogato i taktičko iskustvo igranja.

Da li postoje kartaške igre fokusirane na priču dostupne za PC?

– Inscryption je kartaška igra koja kombinuje igru karata sa elementima horora i sobe za bekstvo.

Da li postoji PC igra koja prilagođava popularnu kartašku igru iz drugog franšiza?

– Gwent: The Witcher Card Game je samostalna adaptacija popularne kartaške igre iz serijala The Witcher.

Uživajte u svetu PC kartaških igara i zaronite u uzbudljive borbe, taktičko donošenje odluka i zarazne igračke petlje. Bez obzira da li ste početnik ili iskusni kartaški igrač, u ovoj raznovrsnoj kolekciji vrhunskih PC kartaških igara za 2023. godinu ima nešto za svakoga.
Izvor: gameishard.gg
Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook | Instagram | Twitter | Threads | Linkedin
Za pitanja ili predloge o saradnji možete nas kontaktirati na navedenu mail adresu: marketing@palilula.info
Copy link