GTA 6: Šta smo saznali iz trejlera?

Indijanka Danka 5. decembar 2023.

Rockstar games je juče najavio premijeru prvog trejlera igre GTA 6 za 3 popodne po našem vremenu, ali je plan promenjen!

Po prvi put se oni koji nisu mogli da spavaju nisu žalili!

Rockstar je nakon “curenja” na društvenim mrežama rešio da objavi trejler pre vremena.

Najbitnije je da je trejler potvrdio godinu izlaska kao 2025. kao i naslov igre Grand Theft Auto VI, Više detalja za sada nemamo.

Iz Rockstar games su u novembru najavili da će trejler stići početkom decembra, ostavljajući sve nas, kao i industriju video igara da čekamo dalje informacije. Potvrda je konačno stigla 1. decembra kada je Rockstar otkrio da će trejler stići  5. decembra.

Ali je trejler zvanično objavljen ranije zbog likovanja na društvenim mrežama.

Nakon godina nagađanja i iščekivanja, vest je potvrđena zahvaljujući ranom objavljivanju GTA 6 trejlera broj 1.

Odavno i nestrpljivo čekamo novu avanturu otvorenog sveta. Podsećam da je GTA 5 lansiran pre više od deset godina,  a da je 18. septembra neviđeno likovanje GTA 6 ponudilo preko 90 video snimaka i snimaka ekrana iz ranog perioda, razvoj alfa izrade površine igre na mreži.

Rockstar je potvrdio da je datum izlaska GTA 6 određen za 2025.

Vest je stigla kao deo ovog prvog trejlera, uz napomenu da je Grand Theft Auto 6 spreman da objavi TBC 2025. Nije objavljeno dalje pojašnjenje kada.

Rockstar tek treba da potvrdi za koje će platforme ponuditi GTA 6, a sa izvesnom sigurnošću će to u najmanju ruku biti za PS5 i Xbox Series X.  Pre objavljivanja trejlera, internet mineri su objavljivali neka svoja nagađanja. Više izvora je potvrdilo glasine da će GTA 6 biti objavljen 2025. godine, što je bio deo većeg broja informacija koje su sugerisale da će Grand Theft Auto 6 biti smešten u modernom Vice City-ju.

Izvršni direktor Strauss Zelnick kaže da „ostajemo uvereni da pozicioniramo naše poslovanje za značajnu prekretnicu u fiskalnoj 2025. godini, za koju verujemo da će uključiti nove rekordne nivoe operativnih performansi.” To značajno povećanje predviđanja prihoda je navodno posledica lansiranja GTA 6.

Zbog čega je trebalo toliko vremena za novu igru?

Između uspeha GTA 5 i GTA Online, pored neverovatnog Red Dead Redemption 2, nije iznenađenje što je Rockstar dao sebi dovoljno vremena. Studio je to naveo kada je potvrdio da je GTA 6 u razvoju. Rockstar se potrudio da istakne neviđenu dugovečnost GTA 5  koji je ažuriran i ponovo objavljen više puta u poslednjih devet godina.

Originalna igra je postavljena 1986. godine, ovo novo izdanje iz 2025. trebalo bi da se odigra u onome što izgleda kao moderno okruženje. Dok još uvek čekamo više informacija od Rockstar-a, prvi pogled na trejler za GTA 6 ukazuje na to da studio ponovo zamišlja poznata mesta kao što je Starfish Island, iako opciju da posetimo stara mesta kao što je Malibu Club, Ocean View Hotel, Little Haiti, tek treba da potvrde.

Za 9 sati video je pogledalo 49 MILIONA LJUDI!

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook | Instagram | Twitter | Threads | Linkedin
Za pitanja ili predloge o saradnji možete nas kontaktirati na navedenu mail adresu: marketing@palilula.info
Saradnik na portalu Indijanka Danka
Indijanka Danka ili Danica Manojlović je utrla put mnogim ženama u svetu IT-ja i gejminga u Srbiji. Jedini nosilac nagrade IT Award za najuspešniju ženu u Srbiji, finalista kampanje godine u Londonu organizacije Women in Games, autor i voditelj prve emisije o gejmingu kod nas, direktorka prve gejmig televizije u Srbiji i saradnik nekih od najpoznatijih kompanija na svetu. Blogerka, zaljubljenik u kulturu i majka.
Na društvenim mrežama
Copy link