Objavljen je trejler za najiščekivaniju igru ove godine – GTA 6

Palilula.info 5. decembar 2023.

Na YouTube-u objavljen je dugoočekivani prvi trejler za igru Grand Theft Auto 6.

Trejler je potvrdio niz detalja koji su se povremeno pojavljivali u protekle dve godine, uključujući okruženje grada Vice City, kao i prvu protagonistkinju uz muški lik u popularnom serijalu. Inspiraciju za priču pružili su elementi iz priče Bonnie i Clyde.

Zvanična premijera trejlera bila je zakazana za 5. decembar u 15 sati prema našem vremenu, ali planovi kompanije Rockstar Games su se poremetili kada je video procureo i nenajavljeno pojavio na društvenoj mreži X.

Iako je nalog koji je objavio trejler ubrzo suspendovan, video je privukao značajan broj pregleda. To je dovelo do toga da u Rockstaru nisu videli potrebu da zadrže planirani datum objavljivanja. Prvi zvanični uvid u igru GTA 6 pojavio se oko ponoći na YouTube kanalu kompanije, privlačeći pažnju desetina hiljada korisnika. Pregledi su se munjevito povećavali, dosežući milionski broj već nakon sat vremena.

U trejleru je saopšteno da će igra biti puštena na tržište 2025. godine, ali nisu pružene konkretne informacije o platformama na kojima će biti dostupna. Ovo nenajavljeno pojavljivanje trejlera nije prvi slučaj u vezi sa GTA 6. Ranije ove godine, utvrđeno je da je tinejdžer iz Velike Britanije bio odgovoran za prošlogodišnje procurele snimke iz razvojnog procesa igre.

Tokom ove nedelje, na TikToku se pojavio video snimak igre koji je navodno objavilo dete jednog od zaposlenih u Rockstaru.

S obzirom da je GTA V pušten u prodaju u septembru 2013. godine, očekivanje za izlazak “Šestice” traje duže od decenije.

Izvor: boom93.rs
Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook | Instagram | Twitter | Threads | Linkedin
Za pitanja ili predloge o saradnji možete nas kontaktirati na navedenu mail adresu: marketing@palilula.info
Copy link