Audio-Technica Vas poziva da budete kreativni!

Indijanka Danka 15. januar 2024.

Audio-Technica je neizostavni deo muzičke istorije poslednjih 60 godina.

Gramofoni koji su poznati po neverovatnom kvalitetu, mikrofoni koji krase najpoznatije muzičke studije u svetu i neizostavne slušalice koje pomažu da se reprodukuje zvuk obožavanih izvođača. M50 su slušalice koje bi svako voleo da ima i koje svake godine imaju svoje limitirano izdanje neke specifične boje koju sami korisnici biraju.

Ove godine je Audio-Technica rešila da ode korak dalje i umesto ponuđenih par opcija kao ranije, sada ponudi opciju kreiranja sopstvene ideje. Program Audio-Technica Lab je tu da Vašu ideju pretvori u dizajn koji učestvuje na konkursu. Šta je potrebno da uradite?

Kliknite na LINK i skrolujte na dole do opcije ENTER THE LAB. Prikazaće se ekran sa slikom slušalica, objašnjenjem na engleskom i Vama najbitnijom opcijom GET STARTED. Nakon toga dolazite do panela koji vam nudi prvo opciju žičnog ili bežičnog modela, kao i da li su u pitanju obične ili metalik boje. Te opcije se nalaze u levom donjem uglu.

Gornji desni ugao prikazuje deo slušalice za koji birate željenu boju. Naravno, to pokazuje i tačka na slušalicama. Imate 4 dela za koje treba odabrati boju. Nije moguće promeniti boju unutrašnjih jastučića, kruga na slušalicama, znaka i rajfa na glavi. Ponuđene su Vam 22 boje koje možete postaviti po želji. To su boje koje Audio-Technica ima u planu i u proizvodnji.

Klikom na CONFIRM kada zaršite dizaj odlazite na novi ekran koji Vam nudi mogućnost da svom modelu date ime. Kada i to odradite, opet klik na CONFIRM do dela kada od ponuđena 4 rešenja za pozadinu Vi birate jedan. Svaki model ima svoj QR kod, ime koje ste dali i boje koje ste koristili, sa naravno logom ove kompanije kako bi sve bilo regularno.

Nakon ovoga sledi unošenje vaše mail adrese kako biste dobili ovaj dizajn radi daljeg korišćenja. Čim unesete adresu, opet na CONFIRM i dobijate poslednje informacije koje su Vam bitne.

Na Vama je da svoju ideju podelite na društvenim mrežama uz DVA OBAVEZNA hashtag-a.

#MyM50x2024

#AudioTechnica

Akcija traje do 24.01.2024. godine.

Mislim da je u pitanju jako lepa i interesantna ideja ovog fenomenalnog brenda koji je poznat po tome da želi da komunicira sa korisnicima.

Odvojite par minuta i budite kreativni!

I tagujte i mene na Instagramu @indijanka_danka kada podelite svoju ideju a ja ću Vas podržati od srca!

Srećno!

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook | Instagram | Twitter | Threads | Linkedin
Za pitanja ili predloge o saradnji možete nas kontaktirati na navedenu mail adresu: marketing@palilula.info
Saradnik na portalu Indijanka Danka
Indijanka Danka ili Danica Manojlović je utrla put mnogim ženama u svetu IT-ja i gejminga u Srbiji. Jedini nosilac nagrade IT Award za najuspešniju ženu u Srbiji, finalista kampanje godine u Londonu organizacije Women in Games, autor i voditelj prve emisije o gejmingu kod nas, direktorka prve gejmig televizije u Srbiji i saradnik nekih od najpoznatijih kompanija na svetu. Blogerka, zaljubljenik u kulturu i majka.
Na društvenim mrežama
Copy link