Muzika i vino

Zene i Vino 21. april 2024.

Kako muzika utiče na prodaju vina?

Iz svega prethodno napisanog, mogli bismo zaključili da se uskoro može očekivati da na etiketi proizvođači počnu da daju i predlog za uparivanje sa određenom muzikom. U stvari, srpska vinarija Despotika je možda jedina vinarija u okruženju koja to upravo i radi. I ne samo to! Inovativna od prvog dana, ova vinarija će vam na etikiti predložiti i knjigu koju možete čitati dok uživate u čaši – dve ovog vina, ali i koju hranu izabrati.

Međutim, sada se ovde otvaraju i nove teme poput toga koju muziku puštati u restoranu u zavisnosti od toga koliko želite da vam se gosti zadržavaju, koju hranu želite da im ponudite, koja vina da prodate? Znate li da vinoteka može stimulisati prodaju određenih vina samo muzikom koja će nenametljivo dopirati iz pozadine? Marketing i psihologija su dve, duboko povezane oblasti koje upotrebljene na pravi način stvaraju bezbroj mogućnosti

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook | Instagram | Twitter | Threads | Linkedin
Za pitanja ili predloge o saradnji možete nas kontaktirati na navedenu mail adresu: marketing@palilula.info
Saradnik na portalu Žene i Vino
Udruženje građana „Žene i vino“ se bavi razvojem vinogradarstva i vinarstva u Srbiji, promovisanjem i širenjem vinske kulture, edukacijama u pravcu razvoja pravih vrednosti po pitanju vinske kulture, gastronomije, zdrave hrane i srodnih oblasti u Srbiji, Evropi i svetu. 
Na društvenim mrežama
Copy link